Tilbygning i Hvidovre, Rødovre og Glostrup

En tilbygning kan give de ekstra kvadratmeter, du og din familie har brug for. Hos Einlykke Entreprise ApS har vi haft stor succes med at opføre tilbygninger på såvel rækkehuse som almindelige villaer – uanset tilbygningens omfang, form og funktion.

Udnyt boligens muligheder

En tilbygning kan være alt fra en udvidelse af køkkenet eller entreen til et ekstra værelse, en udestue, et anneks, en indbygget carport eller et flot indgangsparti.

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan, når det kommer til en tilbygning. Vi kan være med til at rådgive dig om, hvordan du bedst muligt udnytter grunden og din boligs muligheder samt give gode råd til materialevalg, således at tilbygningen matcher boligens eksisterende udtryk.​

En tilbygning efter dine behov

Vi har erfaringen og de rette kompetencer til at opføre en tilbygning i overensstemmelse med alle givne regler og lovkrav på området.

Tilbygning i hele storkøbenhavn

Går du med tanker om at udvide med ekstra kvadratmeter, så tøv ikke med at kontakte din professionelle håndværker i Hvidovre. Vi kører til opgaver i hele Storkøbenhavn og giver altid et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 50 51 51 71 eller på mail ​jesper@einlykke.dk​, og start drømmen om en tilbygning allerede i dag.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet


Einlykke Entreprise ApS
Vibevej 1
2650 Hvidovre

Telefon: 50 51 51 71
E-mail: jesper@einlykke.dk
CVR: 29793387


Står du og mangler en kompetent og erfaren totalentreprenør i Hvidovre, Rødovre eller Glostrup, som der forstår at bevare det fulde overblik? Så er vi hos Einlykke Entreprise en professionel entreprenørvirksomhed, der gerne står for totalløsningen hos dig.