Tagrenovering og tagreparation i bedste kvalitet

Hos Einlykke Entreprise ApS udfører vi alle former for tagarbejde på både private boliger og erhvervsbygninger i hele Hvidovre og resten af området i og omkring København.

Af tagarbejde udfører vi blandt andet:​

  • Udskiftning af tag
  • Kvistearbejde
  • Nye spær og tagkonstruktioner
  • Udnyttelse af tagetage
  • Tagrenovering
  • Tagreparation
  • Forfaldende tagarbejde

 

Vi udfører tagarbejde i betontegl, naturtegl og almindelige tegl samt mange andre typer tagbelægninger.​

Udskiftning eller tagrenovering? - vi kan klare alt

Vi har mange års erfaring med tagrenovering samt tagreparation, og vi stiller gerne vores faglige ekspertise til rådighed, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det bedst kan betale sig at udskifte eller renovere taget på din bolig eller ejendom.

Tagarbejde i høj kvalitet

Når vi udfører en tagreparation eller tagrenovering er du garanteret et håndværks tagarbejde i højeste kvalitet. Hos os er kvalitet, grundighed og et højt serviceniveau nøgleordene i vores dagligdag. Vi efterlader et resultat, der lever op til dine forventninger og ønsker, og som vi kan stå inde for med vores faglige stolthed.

Få et tilbud på tagreparation & andet tagarbejde

Du er velkommen til at Kontakt os på telefon 50 51 51 71 eller på mail ​jesper@einlykke.dk​. , hvis du ønsker professionel rådgivning eller et uforpligtende tilbud på tagrenovering, tagreparation eller andet tagarbejde.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet


Einlykke Entreprise ApS
Vibevej 1
2650 Hvidovre

Telefon: 50 51 51 71
E-mail: jesper@einlykke.dk
CVR: 29793387


Står du og mangler en kompetent og erfaren totalentreprenør i Hvidovre, Rødovre eller Glostrup, som der forstår at bevare det fulde overblik? Så er vi hos Einlykke Entreprise en professionel entreprenørvirksomhed, der gerne står for totalløsningen hos dig.