Af Ole Frost
Vi valgte Einlykke Entreprise, og det er vi rigtig glade for. Fin behandling, godt arbejde og fair pris. Einlykke Entreprise er helt klart inde i varmen næste gang, vi har store eller små opgaver på murermestervillaen.

Af Erik Oberg
Udelukkende ros herfra, virker professionel og troværdig. Jeg fik svar fra 1 (Einlykke Entreprise) af 2 håndværkere, men er til gengæld meget tilfreds med det udførte arbejde. At den endelige pris var ca. 400 kr. billigere end overslaget, gør jo bare det samlede indtryk endnu bedre: O) Godt gået.

Af Ketty Persson og Peter Larsen
Som lovet, sender vi her en slutevaluering af den service I har ydet i forbindelse med en totalrenovering af vores lejlighed i Valby.

Vi fik besøg af 3 firmaer, hvor de 2 virkede noget useriøse. Nr. 3, som vi valgte, Jesper Einlykke Entreprise virkede utrolig seriøs.

Einlykke Entreprise udarbejdede i løbet af meget kort tid et skriftligt tilbud, hvor alt var udspecificeret og var juridisk korrekt.Einlykke startede renoveringen medio februar og sluttede den 4. juni 2007, som var den dato, der stod i kontrakten.

Einlykke har til fulde opfyldt vores forventninger, har udført et meget flot arbejde, har forstået at koordinere arbejdet med de forskellige håndværkere så alt er klappet, undervejs er der opstået uforudsete ting, som Einlykke fik løst for os på tilfredsstillende vis.

Einlykke – har samtidig været en utrolig god rådgiver for os, vi har fået mange gode ideer til at løse lidt mere specifikke opgaver. Einlykke er tillidsvækkende, virker som en håndværker, der lægger ære og stolthed i at gøre det så godt og korrekt som muligt.
Vores bedste anbefalinger til Einlykke Entreprise.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet


Einlykke Entreprise ApS
Vibevej 1
2650 Hvidovre

Telefon: 50 51 51 71
E-mail: jesper@einlykke.dk
CVR: 29793387


Står du og mangler en kompetent og erfaren totalentreprenør i Hvidovre, Rødovre eller Glostrup, som der forstår at bevare det fulde overblik? Så er vi hos Einlykke Entreprise en professionel entreprenørvirksomhed, der gerne står for totalløsningen hos dig.