Ombygning i Hvidovre, Rødovre og Glostrup

Trænger toilettet til en modernisering eller er pladsen i din gamle villa blevet for trang? Så er en ombygning måske den helt rigtige løsning.

Einlykke Entreprise ApS er din professionelle entreprenørvirksomhed, når det gælder ombygning i København og omegn.

Din ombygning, dine behov

Gennem de seneste mange år har vi oparbejdet stor erfaring og ekspertise inden for ombygning og har hjulpet mange danske familier med at modernisere og ombygge deres hjem, så det opfylder lige de ønsker og behov familien havde.

En ombygning kan bestå af mange forskellige ting. Eksempelvis kan vi være hjælpe med at flytte vægge, så enkelte rum bliver større, eller store rum bliver delt i to, eller vi kan udbygge badeværelser eller køkkener, så de matcher familiens ønsker.

Få gode råd til din bolig

Har du svært ved at se mulighederne i din bolig, så kommer vi gerne på besøg og gennemgår huset rum for rum og lytter til dine ønsker. Vi deler ud af vores erfaringer og ekspertise og kommer med råd og vejledning til din ombygning.

Sammen finder vi en skræddersyet løsning, og vi udarbejder et løsningsforslag på den helt perfekte ombygning med et uforpligtende tilbud.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for din bolig, så kontakt os på telefon 50 51 51 71 eller skriv en mail til ​jesper@einlykke.dk​ og lad os tage en snak om dine boligdrømme.

Vi udfører arbejde i hele Hvidovre og resten af København. Vi tilbyder også tagarbejde, renovering af bolig og meget andet.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet


Einlykke Entreprise ApS
Vibevej 1
2650 Hvidovre

Telefon: 50 51 51 71
E-mail: jesper@einlykke.dk
CVR: 29793387


Står du og mangler en kompetent og erfaren totalentreprenør i Hvidovre, Rødovre eller Glostrup, som der forstår at bevare det fulde overblik? Så er vi hos Einlykke Entreprise en professionel entreprenørvirksomhed, der gerne står for totalløsningen hos dig.