Nyt badeværelse eller renovering af deraf

Badeværelset er det rum i hjemmet, der skal kombinere velvære med funktionalitet og bæredygtigt design – uanset om badeværelsets stil skal være moderne, romantisk eller udtrykke noget helt tredje.

Renovering af badeværelse, til den rigtige pris

Hos Einlykke Entreprise ApS kan vi hjælpe dig med at få lige det badeværelse du ønsker, om det så er renovering af badeværelset eller om der er snakke om et helt nyt badeværelse. Samtidig tænker vi både funktionelt og en helt energirigtig løsning samt et smuk finish ind i opgaven.

Vi klarer totalløsningen for dit nye badeværelse

Vores dygtige folk leverer et kvalitets resultat, hvor vi holder styr på det hele fra start til slut, hvad enten du skal have renovering af badeværelset eller bygget et helt nyt badeværelse.

Vi har et samarbejde med Hvidovre VVS, der står for alle løsninger inden for deres fagområde, mens vi med vores egen faglige ekspertise udfører tømrer-, murer- og malerarbejdet samt koordinerer alt arbejdet indtil du står med dit nye eller nyrenoverede badeværelse. Vi lægger stor vægt på at holde en tæt dialog under hele forløbet, så dine ønsker og krav altid er centrumfor vores opgave.

Drømmer du om et nyt badeværelse?

Som entreprenørvirksomhed med mange års erfaring i branchen kan vi rådgive og vejlede dig i de forskellige valg af materialer og rumsammensætninger, ligesom vi altid sørger for at overholde alle aftaler om pris og tid.

Vi arbejder primært i området omkring Hvidovre, Rødovre og Glostrup, men kører gerne i hele Storkøbenhavn.

Få en pris

Du er velkommen til at Kontakt os på telefon 50 51 51 71 eller på mail ​jesper@einlykke.dk​​, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller en snak om dine ønsker til nyt badeværelse.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet


Einlykke Entreprise ApS
Vibevej 1
2650 Hvidovre

Telefon: 50 51 51 71
E-mail: jesper@einlykke.dk
CVR: 29793387


Står du og mangler en kompetent og erfaren totalentreprenør i Hvidovre, Rødovre eller Glostrup, som der forstår at bevare det fulde overblik? Så er vi hos Einlykke Entreprise en professionel entreprenørvirksomhed, der gerne står for totalløsningen hos dig.