Boligrenovering uden begrænsninger

Hos Einlykke Entreprise ApS udfører vi renovering af ældre boliger i hele København og omegn. Ved en fuld boligrenovering, har vi altid fokus på dine drømme og ønsker.

Renovering af boliger

Med en boligrenovering kan du få det hjem, du drømmer om – hvad enten det drejer sig om en fuld renovering af boligen fra kælder til kvist eller blot et enkelt rum.

Vi står for alt - lige fra nye gulve, vægge og lofter i alle rum til et helt nyt køkken, nyt badeværelse, entré eller bryggers. Med en fuld renovering af bolig, er det kun fantasien der sætter grænser, og du har mulighed for at udnytte alle boligens kvadratmeter og uanede muligheder.

Udnyt enhver kvadratmeter

Med vores erfaring og niveau inden for kvalitet, grundighed og evner til at udnytte enhver kvadratmeter, kan vi sørge for rådgivning om alt i boligen og et resultat, der matcher lige præcis dine ønsker og drømme for en perfekt boligrenovering.

Renovering i højeste kvalitet

Som entreprenørvirksomhed kan vi stå for hele boligrenoveringen, fra start til slut og kan også renovere uden at ændre udtrykket i din bolig, hvis det er det du ønsker.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, ligesom vi altid overholder dine ønsker og krav.

Få en gennemgang og pris

Vi kommer gerne forbi og går din bolig igennem sammen med dig og giver gode råd og vejledning til, hvordan en renovering kan forbedre dit hjem. Sammen kan vi finde den helt rigtige løsning.

Kontakt os på telefon 50 51 51 71 eller på mail ​jesper@einlykke.dk​.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet


Einlykke Entreprise ApS
Vibevej 1
2650 Hvidovre

Telefon: 50 51 51 71
E-mail: jesper@einlykke.dk
CVR: 29793387


Står du og mangler en kompetent og erfaren totalentreprenør i Hvidovre, Rødovre eller Glostrup, som der forstår at bevare det fulde overblik? Så er vi hos Einlykke Entreprise en professionel entreprenørvirksomhed, der gerne står for totalløsningen hos dig.